IMG_6004Sziasztok!

Kezd elegem lenni mindenből, de legfőképp abból, ami a facebook-on megy. Az egész hetem rosszul indult. Tavaly ilyenkor a vonaton egy kedves szőke hölgyemény egy figyelmetlen momentumában telibe öntötte kólával a laptopomat, ami után még ő volt felháborodva, hogy miért laptopozom a vonaton és neki a drága kólája ömlött ki. Hozzáteszem, hogy a kóla azért borult ki, mert ez a szerencsétlen kupak nélkül rakta le a fél literes üvegét az asztalkára és egy nagyobb fékezés alkalmával felborult. Ennek a sztorinak a következménye az lett, hogy egy évvel később (miért is ne pont akkor, amikor már kifutottam a garanciális időből) a laptopom billentyűzete elkezdett nem működni. Most kénytelen vagyok USB-s billentyűzettel járkálni annak érdekében, hogy tudjak írni. Figyelem, ha valaki tudja, hogy ki az az illető hölgy, vagy magának a hölgyeménynek lenne bűntudata, akkor jelentkezzen nálam, ugyanis a billentyűzetemen kívül a DVD íróm is tönkrement a kóla miatt és a cserélés és javítás összege közel 40 ezer forint lesz.

Ezzel az örömhírrel kezdődött a hetem, ami ma folytatódott. Egy nagyon kedves jóakaróm jelentette a facebook-on a blogomhoz tartozó, Vollai Gergő névre hallgató hivatalos oldalamat és emiatt visszavonták a közzétételi jogát, ergo lekorlátozták, így senki sem láthatja és elérhetetlen minden felhasználó számára. Nem tudom kinek okozott ez örömet, de azt kívánom legyen nagyon boldog, mert sikerült elérni a célját. Nem tudom kinek ártottam a blogommal. Az egy év alatt összesen kb 1500 cikket írtam, amiből kettő volt nyílt levél és úgy érzem azok jogosan születtek, viszont ott sem történ semmilyen becsületsértés, mert a szereplők teljes nevét, illetve fotójukat nem tettem közzé. Kérem, aki tud segíteni nekem az oldal újra közzétételével kapcsolatban az írjon nekem facebook-on a privát oldalamra, vagy a vollaigergo@gmail.com e-mail címre.

Remélem nektek jobban telik ez a hét és kívánom, hogy ez az írás jusson el azokhoz, akik érintettek az oldalam eliminálásában.

Jó éjszakát!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s