DSC02716Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telik a nyara. Én elég elfoglalt vagyok, mint mindig, ezért is írok mostanság ritkábban és emellett fogászati kezelések alatt is állok.

Mint mindig most is egy témát találtam, amin többször gondolkodtam már. Ez pedig a rágózás, illetve rágózás az iskolában.

Szóval mindig gondolkodtam rajta, hogy miért tilos az iskolákban rágózni. Aki rágózik annak meg van az ok. Én például mindig azért rágóztam mert kaja után jó volt, hogy friss lett a lehelletem és még a fogaimról is leszedte a lepedékeket. Sokak szerint bunkó szokás rágózni, illetve illetlenség azt csinálni miközben a tanár órát tart. Szerintem lehet csendben és feltűnéstelenül is rágózni, nem mellesleg beszéd közben is lehet úgy helyezni a rágógumit, hogy a beszédben ne zavarjon. Azzal egyetértek, hogy az eldobált rágógumi nagyon bosszantó tud lenni, ha belelép vagy beleül az ember, de fő funkciója a rágóguminak a száj és a fogak frissen tartása. Engem mint félig meddig pedagógust nem zavar, ha valaki rágózik, sőt úg gondolok arra az emberre, hogy foglalkozik a szájhigiéniájával. A rágót pedig szerintem nem tiltani kéne az iskolákban, hanem megtanítani, hogy hogyan is kell bánni vele.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s