IMG_6402Sziasztok!

Ez egy kicsit rendhagyó cikk lesz, mivel nincs konkrét témája, csak úgy random dolgokról fogok most írni, éppen ami eszembe jut.

Mindig nagyon jókat nevetek azokon a leveleken, amiket néha napján kapok, hogy milyen szánalmas is, amit csinálok, meg, hogy gáz az egész blogom. Erre mindig azt mondom, hogy mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy akarja-e olvasni vagy sem. Tudjátok szoktam mindig írni azt a kis piros X-et, amivel be lehet zárni az oldalt. 😀

Most is megkaptam, hogy mekkora egy nagyképű p*cs vagyok, csak mert Egerből írtam egy cikket, amiben leírtam, hogy pihenek, kikapcsolódom és jól érzem magam. Na meg, egy bizonyos illető teljesen kiakadt azon, hogy nem voltam hajlandó vele interjút csinálni, mert úgy gondoltam, hogy az elvált szülők gyereke téma nem annyira egyedi, hogy megírjam a történetét. Családon belül is vannak többen ilyen helyzetben, ők mégsem könyörögtek, hogy csináljak velük interjút.

Higgyétek el tényleg nem erről akarok cikkezni most, de annyira vicces néha amilyen leveleket kapok.

Volt már olyan is, aki azt tette szóvá, hogy étteremben készült képem az egyik barátommal és persze egyből megkaptam, hogy biztos szórom a pénzt, meg ne mutogassam, hogy sznobkodok.

Apropó sznobkodás. Csak azért nem gondolnám magam sznobnak, amiért szeretek új dolgokat, új helyeket kipróbálni. Ma is például elmentünk a Trófeába, jól be is kajáltunk, kihasználtuk a két órát. De ezen kívül voltam már puccosabb helyen is, csak a hecc kedvéért. Tudjátok olyan rövid az élet és kár kihagyni a dolgokat, hogy a vég előtt azon agyaljunk, hogy miket hagyjunk ki. Nem szabad kihagyni semmit, amit szeretnénk kipróbálni, titeket is csak erre szeretnélek ösztönözni. 🙂

Amúgy ez a random írogatás nem is olyan rossz, kár, hogy ezt élőben nem lehet csinálni, mert így ti nem látjátok azonnal a dolgokat és nem tudtok témákat feldobni. De amúgy képzeljétek el tervezem, hogy néha-néha csináljak nektek videókat, csak, hogy hallhassátok is a gyönyörű baritonom, na meg akkor élőben is tudnánk interaktívkodni.

Tényleg mit szóltok, hogy ismét egy South Park szereplő lett Magyarország államfője? Úgy néz ki mi ragaszkodunk Randy Marsh-hoz. Amúgy ajj annyira gyűlölöm a politikát, annyira szánalmas az egész. Én nem nagyon követem és ha megkérdezik melyik oldalon állok, akkor én erre mindig csak azt mondom, hogy egyiken sem, mert általában én stabilan középen állok és lehet csatlakozni a jobbomra és a balomra is. 😀 De amúgy sikerült kicsit beletrollkodnom az élő közvetítésbe, facebookon, amikor a Randy utánzat hápogott.

Most valahogyan azt érzem annyira leszek ezzel a kedvencetek, mint Fluimucil Ábel, vagy Kasszás Erzsi, pedig aztán ők sem tehetnek semmiről, csak eljátszottak egy szerepet. Szegény Ábelt már rituálisan is ki akarták végezni a parlamentnél, de aztán megelégedtek egy újraszinkronizálással. Szegény kisgyereket csak azért sajnálom, mert egész életében meg lesz bélyegezve emiatt a  másodperc miatt.

Kasszás Erzsivel meg tényleg nem tudom mi a baja a népnek. Aki ismeri, vagy látta színházban a Kasszás Erzsit alakító színésznőt az tudhatja, hogy neki nem kell sok, ahhoz, hogy viccet csináljon a dolgokból. Ő egy maximálisan pozitív, vidám személy, aki ezt tényleg viccnek fogta fel, annak ellenére, hogy számított a botrányra.

Ennek ellenére, azt kell mondjam, hogy én is rengetegszer játszom szerepet. Nagyon sokszor megköveteli az élet. Hol tanárt kell alakítanom, hol fotóst, hol kedveset, hol gonoszat, hol vidámat, hol komolyat. Az egész élet egy nagy játszótér, ahol karaktereket játszunk el.

Kezdem azt érezni, hogy ebből a random cikkből több téma is önálló bejegyzést fog kapni. Jujj akik régebb óta követnek még emlékezhetnek az úgymond Cruelty korszakomra. Ajj-ajj. 😀 Az szörnyen gáz egy periódus volt az életemben. Azt el kell mondanom, hogy rengeteg kudarc és csalódás vezetett ahhoz, hogy King of Cruelty legyek. Akkoriban csendes gyilkos voltam, ott szúrtam, ahol csak tudtam, na abban az időszakban kimondottan nem egy kedvelt alak voltam, de csak a legközelebbi barátaim értették meg, hogy mi miért történt és nekik is köszönhetem, hogy ebből kilábaltam. Azóta rendben van a lelki világom, persze vannak nehezebb napok néha, de kinek nincsenek?

Amúgy el kéne kezdenem gondolkodni, hogy milyen nyelvet tanuljak meg, amiből majd tudok egy középfokú nyelvvizsgát tenni. Vicces, de hiába van már majdnem 10 éve nyelvvizsgám angolból azt nem fogadják el a diplomámhoz, mivel angol nyelv és történelemszakos tanári diplomámhoz egy olyan középfokú nyelvvizsga kell, ami nem angol. Olaszon vagy spanyolon gondolkodom. Finnül beszélek nagyon kicsit, de annyira nem, hogy egy nyelvvizsgát könnyen megcsináljak belőle. Német meg szóba sem jöhet, mert az egy nagyon csúnya nyelv. 😀

Kíváncsi leszek milyen hosszú lesz most ez a cikk, bár szerintem már a felénél vagy a negyedénél kinyomja az emberek fele, mert ez már túl hosszú. Nagy bánatomra manapság egyre kevesebben szeretnek olvasni. Nem csak könyveket, hanem úgy bármit, amit olvasni kell. Pár éve még a Gergő’s English Clubnak sokkal jobbak voltak a statisztikái, mint ennek az oldalnak, pedig az csak egy ismeretterjesztő blog volt. Persze mindez 2009-2013 között volt. Amikor megjelentek a vloggerek, a blogok akkor szorultak a háttérbe. Sokkal kényelmesebb volt egy videón beszélő embert végignézni, mint sok-sok karaktert elolvasni. Én amúgy szeretek olvasni, könyvet, magazint, cikkeket, blogokat, bármit. A TV-t azt nem nagyon preferálom, bár amióta tanítok kénytelen vagyok nézni, hogy napra kész legyek és hozzá tudjak szólni mindenfajta témához. Azért egy tanárnak mindenről tudnia kell, ahhoz, hogy a diákjaival mindenről tudjon beszélni.

Azt hiszem én most ezt a random cikket befejezem, mert elálmosodtam. Ha gondoljátok egy kommentben leírhatjátok erről a fajta blogolásról a véleményeteket, illetve témaötleteket is írhatnátok, hogy miről olvasnátok szívesen a jövőben.

Jó éjszakát mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s