IMG_8924Sziasztok!

Akármennyire is még csak május vége van, de én bátran kijelentem, hogy megérkezett a nyár. Ez egy olyan évszak a számomra, amit kevésbé szoktam várni. Nem szeretem a nyarat, mert ilyenkor mindig nagyon meleg van és nehéz a túlélés.

Mint már korábbi cikkemben említettem mostanság kevés a szabadidőm és nem tudok úgy foglalkozni a bloggal, min, ahogyan szeretnék. A tanév június 15-ig tart, addig biztos, hogy kevesebbszer fogok tudni, majd írni, de igyekszem azért.

Viszont ezután a nyáron én is pihenni fogok kicsit. Kevesebbet fogok dolgozni és remélem több mindenre jut majd időm. Elsősorban szeretnék naponta jelentkezni valami kis írással. Beszélek Johival, hogy majd folytassuk a közös rovatunkat, a Gym Storiest, természetesen vonatos történeteim is lesznek majd és szeretnék új sorozatokat is majd indítani. Egy valami nem változik viszont, interjúkat, életrajzokat továbbra sem fogok írni!

A vlogolás és a youtube csatorna beindítása továbbra is jegelve van. Sajnos nincs még új kamerám így a facebookos live-jaimmal kell egyelőre beérnetek.

Az internet világán kívül is élni fogom az életemet a nyáron. Szeretnék különböző programokon részt venni, kirándulni, színházba járni és mindenek előtt pihenni. Idén a külföldi utazás kimarad, nem megyek Finnországba. Természetesen ettől függetlenül a komáromi finn projekt nem áll le, egyelőre mindenki a saját iskolájában szervezkedik.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Ti hogyan töltitek a nyarat?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s