iStock_000046224850_FullMa délben egy eléggé érdekes kis felhívásra lettem figyelmes az egyik élelmiszerbolt hálózat egyik üzletében, ami egy kicsit elgondolkodtatott. A felhívás így szólt: “18 éven aluli vásárlóinkat szeszes itallal és szexuális segédeszközökkel nem áll módunkban kiszolgálni!” Ezek után egy kicsit elgondolkodtam, hogy ebben a bizonyos boltban milyen szexuális segédeszköz található az óvszeren és a síkosítón kívül.

Lehetséges, hogy nemsokára akciós termékként feltüntetik a korbácsot, ami mellé ajándékba domina ruhát adnak, vagy lehetséges, hogy az anál dildóra szabnak majd ki 1-et fizet 2-t vihet akciót. 😀

Viccet félretéve, nem tudom megérteni ezt a kiírást, hiszen a gumióvszernek egy alap dolognak kéne lennie. Az pedig tény, hogy 18 év alatt is élnek a fiatalok szexuális életet és sokkal inkább csinálják óvszerrel biztonságban, mintha felelőtlenül élveznék a nagy világot. Már több cikkemben is írtam, hogy mennyire fontos lenne a fiatalok szexuális felvilágosítása és azon belül is elsősorban a védekezés fontosságára megtanítani őket, de úgy néz ki, hogy még mai napig olyan konzervatív a felfogásunk és prűdek vagyunk, hogy ez nem sokat fog változni.

Továbbá azért is nagyon felelőtlen a 18 éven aluliak gumióvszer-vásárlásának a korlátozása, mert így nem csak a nem kívánatos terhességek számát nem csökkentik, de a nemi úton terjedő betegségek is nagyobb teret kaphatnak.

Az óvszer az nem csak a terhességtől véd meg, hanem mindenféle nemi-betegségektől is.

A sok öregtől lehet hallani, hogy milyen “fertő”, hogy egy élelmiszerboltban óvszert lehet kapni, de én nagyon egyet értek vele, sőt az utcai italautomaták mellé simán lehetne óvszer-automatákat is elhelyezni és azzal is egyetértek, hogy a középiskolák mellékhelyiségeiben is legyenek.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s