Sziasztok!

Remélem jól vagytok és mindenki túlélte a húsvéti ünnepeket. Én annyira nem zabáltam tele magam idén, mint szoktam, sőt vasárnap még edzettem is így annyira nem volt lelkiismeret furdalásom. Egyedül a hétfőt töltöttem otthon Komáromban. Ettem nagyon finom sonkát, kukoricasalátát és keksztekercset.

A tegnapi nap még pihenő volt nekem. Szerencsére nagyon szép idő volt így Áronnal úgy döntöttünk, hogy kimegyünk a Margitszigetre chillelni kicsit. Na most ahogyan elindultunk a lakásból a lépcsőházból visszafordultam és felvettem a fotós táskámat, gondolva, hátha lövök pár képet. Amikor már mentünk a metróhoz Árontól viccesen megkérdeztem, hogy akkor kimegyünk Gödöllőre és ő meg azt mondta, hogy menjünk. Kimentünk Gödöllőre. Nagyon szép idő volt és gondoltam ne csak a komfortzónánkba mozogjunk.

Tavaly már egyszer kimentünk, de akkor olyan kutyafuttában voltunk, szinte nem volt időnk tüzetesebben körülnézni. Most szerencsére szabadok voltunk mindketten, így elhatároztuk, hogy megnézzük a kastélyt belülről is, ha nyitva van és, ha nem drága a jegy.

IMG_3524

Szerencsénk volt. Van diákjegy nem horror áron és a kastély egészen este 6-ig nyitva ván áprilistól októberig. A kiállítás nagyon szép és megéri meglátogatni. Szerencsére itt nem az van, mint a legtöbb helyen, hogy 3-4 szoba van csak megnyitva, amit lehet látogatni, hanem szinte a kastély teljes területe kiállítás. Akinek van szabadideje és szeretne programot szervezni, akkor a Gödöllői kastélyt csak ajánlani tudom. A kiállítás után a kastélykertben a séta elengedhetetlen. Az egyik legszebb kert, amit idáig láttam. Ezen kívül, ha valaki szabadtéri fotózásra szeretne jönni hozzám, akkor a kastélykert egy megfelelő helyszín (enyhe célzás Johinak).

Most vonatozom Komáromba, délután nyelvsuliban tevékenykedem majd este vissza Pestre. Ma este még egy cikkel fogok jelentkezni, egyelőre nem árulom el, hogy mi lesz a témája. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s