Hódmezővásárhely, időközi választás, Márki-Zay Péter, Hegedűs ZoltánSziasztok!

Elérkeztünk a mai naphoz, választ az ország. Már hetek óta csak azt vártam, hogy elérkezzen ez a nap, most meg azt kívánom, hogy bárcsak este lenne már és tudnánk az eredményeket. Sajnos nagyon rossz dolgokat tapasztaltam ezalatt a kampányidőszak alatt.

Amióta kampány van, azóta a kormány egyre inkább azon munkálkodik, hogy gyűlöletet szítson az emberek között és megossza a lakosságot. Akár neten, akár az utcán azt tapasztaltam, hogy az emberek képesek voltak egymásnak esni a különböző politikai nézeteik miatt. Én elárulhatom, hogy soha nem szimpatizáltam a jelenlegi kormánypárttal, vagyis, hogy pontosabb legyek a kormánypárt vezető politikusaival nem szimpatizáltam soha.

Én már reggel 7:30-kor a szavazófülkében kezdtem a napot. Eleget tettem az állampolgári kötelességemnek, ennél többet nem tudok tenni, maximum azt, hogy buzdítom azokat az embereket, akik még nem tették meg, hogy menjenek.

Menjetek, szavazzatok minél többen, ne hagyjátok veszni az országot! Most mennem kell, mert ma nem csak választás van, hanem a finn cserediákok is ma érkeznek és indulunk ki a reptérre. Ezzel a témával kapcsolatban is írok.

Egy gondolat “Daily blog #23 – Ma választunk” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s