Weight Loss

Sziasztok!

Remélem jól vagytok! Én egy kicsit ma lazábbra fogtam a napot, ma nem tanítok, viszont a cikk után folytatom az esküvői fotók kidolgozását. Ezen a héten szeretném befejezni, mert már így is csúszásban vagyok velük. Nem szokásom a pontatlanság amúgy, csak az utazásom előtt több órát tanítottam, mint szoktam. Tegnap írtam egy cikket a magyarok 54%-os elhízásával kapcsolatban és a cikkemben próbáltam pár tippet adni, amik segíthetnek egészségesebben élni. Sajnos azt kell tapasztalnom, hogy a mai napig a jó szándékot az emberek kioktatásnak és okoskodásnak fogják fel.

Most viszont egy olyan dolgot árulok el nektek, ami számomra nagy büszkeség és hatalmas örömmel tölt el, hogy ismét meg tudtam csinálni. Rengeteget köszönhetek Johinak, aki egy személyben a személyi edzőm és a legjobb barátom is. Az ő segítsége és útmutatása rengeteget segített, hogy sikerüljön megszabadulnom ettől a 16 kilótól.

Idén egy picit másképp csináltam a fogyókúrát. Tavaly még dohányoztam és a cigi rengeteget segített, hiszen amikor éhesnek éreztem magam, akkor nem kellett mást csinálnom, csak elővenni egy szál cigit és elszívni. Ez idén már egy kicsit nehezebb volt, mert már ezt a praktikát nem alkalmazhattam.  Idén ismét az életmódomon és az étrendemen kellett változtatnom. Ismét elkezdtem reggelizni, odafigyelek arra, hogy mikor mit és mennyit egyek.

Az elején nagyon nehezen indult meg a folyamat, az első két hét alatt szinte semmi változás nem volt, kezdtem már pánikolni, hogy idén nem fog sikerülni, de szerencsére a türelem meghozta a várva várt végeredményt. Ma reggel 81.1kg-ot mutatott a mérleg. Itt most nincs megállás, folytatom tovább ezt az életmódot és próbálok még megszabadulni további 6 kilótól, hogy még jobban érezzem magam. 🙂

Most pedig megyek ebédelni valamit és irány vissza a fotókhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s