Idén aztán főleg nem. 🙂

Sziasztok!

Elsőször is engedjétek meg, hogy bocsánatot kérjek mindannyiótoktól, amiért az utóbbi időben nem írtam nektek semmi érdekes dologról. Ahogyan beindult a szeptember több változás is fellépett az életemben. A nyelvsuliban végleges lett az órarendem, túl vagyok az első napokon az ELTE bölcsészettudományi karán, és ezen kívül egy nagyobb projektben is dolgozom, amiről egyelőre nem beszéhetek, hogy mi, de amint elkészül a remekmű azt a Facebookon megosztom veletek.

No, de mit is értek az alatt itt, hogy nem fog változni idén semmi, ha már így a bevezetésben felvázoltam, hogy mennyi minden változás állt be az életembe így a hónap elején? Szóval, ami nem fog változni az a blog neve, kinézete. Továbbra is Ubul Világa néven folytatom tovább sztárbloggeri tevékenységemet, és a mostani kis kihagyás után újabbnál újabb megmondó emberes cikkeket fogok nektek hozni. 😀 A blog nevén és kinézetén kívül az sem változik, hogy félévente ne fussak bele egy okoskodó vadbaromba, aki azt hiszi, hogy mindenkinél okosabb, és mindent jól tud, csak azért mert tudományosnak hangzó idegenszavakat használ, és úgy gondolja, hogy amit ő leír az egy vélemény pedig nem más, mint egy szimpla üres fikázódás. 😀

Na de én mint megmondó ember azt is megmondom, hogy az elmúlt hónapok alatt megtanultam, hogy az ilyeneket értelmi szintjükhöz mérten kell kezelni. Pláne olyan embereket, akik az erkölcsről, és az erkölcsös gyereknevelésről szónokolnak, miközben köztudott, hogy az illető pár éve még pornófilmekben szerepelt. Igaz az én múltam sem feddhetetlen, nekem is voltak rossz pillanataim, amikor megbántottam embereket, de soha nem szerepeltem pornófilmen, nem árultam a testem, és nemibetegséggel sem fertőztem meg senkit.

IMG_6670-Edit

Mi az ami még nem változik? Mi más lehetne, ha nem az örök optimizmusom? 😛 Továbbra is arra törekszem, hogy mindig először a jót lássam meg, még akkor is, ha egy rakás szar az élet, és úgy tűnik, hogy semmi nem sikerül. Mindig mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Én pedig most úgy érzem, hogy tele vagyok energiával, ötletekkel, és szeretnék valami újat, és hasznosat csinálni.

Jelenleg egy kicsit elfoglaltabb időszakomat élem még ebben az 1-2 hétben, de talán utána egy kicsit lenyugszanak körülöttem a dolgok, és újra lesz időm a fotózással is foglalkozni. Egyik kedves barátomnak, Zsoltinak is tartozom még a kidolgozott fotóival, szóval első ő lesz, aki meg fogja kapni a kész képeket, de utána szeretnék majd új sorozatokat is készíteni, új emberekkel is akár.

IMG_4840.jpg

Ezen a héten egy újabb kultúrsokk szem- és fültanúja leszek. Szombaton 19:30-kor lesz a Papp László Budapest Sportarénában megtartva a Rómeó és Júlia musical 15 éves jubileumi előadása, amit már hónapok óta nagyon várok. A magas jegyárak ellenére nagyon kelendőek voltak a helyek, emiatt már márciusban meg kellett vennem a jegyeket, hogy ne maradjunk le. Egy teljesen más szereposztást kapunk, mint ami az eredeti volt. Ez mondjuk érthető is, mert azért 15 év nem kevés idő és minden színdarabra ráfér a fiatalítás egy idő után. Mindenesetre, én kíváncsian várom, hogy milyen lesz. Amúgy ez volt az a musical, ami Magyarországon sok fiatallal megszerettette a színházba járást a dalaival. Rengetegen ismerik a Lehetsz király, vagy akár a Szívből szeretni című dalokat. Az én személyes kedvencem a két anya, Capuletné és Montague-né duettje, a Gyűlölet.

Most viszont mennem kell, mert megérkezett az ebédem, és utána rohanok vissza az egyetemre, hogy szívjam magamba a tudást, és talán egyszer olyan ‘okos’ lehessek, mint Ny. Csaba. 😉 Na jó, egyáltalán nem akarok olyan lenni. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s