Dr. Ubul ismét rendel.

Sziasztok!

Nem is tudom hol kezdjem. Talán elkezdem az elejéről és akkor ti sem maradtok le semmi fontos dologról. Ugye ti is hallottatok már a koronavírusról? Hát hogyan lehetséges, hogy nem? Hiszen ez folyik még a csapból is a víz helyett, pedig mint tudjuk, hogy a csapból inkább bornak kéne folynia, nem víznek, pláne nem koronavírusnak. Szerintem ember nincs, aki ma nem a koronavírusról beszélne, és ne olvasná el, vagy hallgatná meg a különböző fajta médiumok által kreált álhíreket, vagy pánikkeltéseket.

Igazából a WHO hivatalos oldalát kéne ebben az esetben követni, de mint azt jó magyarok jól tudjuk, hogy csak az az igaz, amit a TV2-n mondanak, vagy amit az Origón tudunk elolvasni. Sőt az a legjobb, ha a facebookos ismerőseink által megosztott tartalmat olvassuk, ezalatt értem a mindenegyben blogot és társait. Ezek igazán hiteles információk, és mindössze csak annyi a feladatod, hogy mindezt megoszd az aggódó ismerőseiddel.

Ezen kívül ne feledd el posztolni azt se a közösségi oldaladra, hogy ez a vírus azért alakult ki mert a kínaiak minden szart megesznek. Higgyétek el mindenki erre kíváncsi, sőt ne feledjétek a kis cuki állatokat kínzó képeket és videókat is csatolni ezekhez. Ha ezt megteszitek, akkor biztos, hogy ti lesztek a faszagyerekek és ezt az ismerőseitek is értékelni fogják.

Alapjáraton nem terveztem, hogy erről a témáról cikkezzek, de napjában kapok 3-4 üzenetet azzal kapcsolatban, hogy mi a véleményem a koronavírusról és, hogy nem félek-e attól, hogy Budapesten a rengeteg kínai között egyszercsak megkapom.

Őszintén szólva egyáltalán nem félek tőle, hogy elkapom, hiszen rengetegszer mosok kezet, és nem szoktam minden utcán jótt-ment embert csak úgy random lesmárolni, még ha egyesek ezt is gondolnák rólam. Sőt azt kell mondanom, hogy ami engem illet a korona elkapásának több előnye lenne, mint hátránya.

Már gyerekkorom óta vágyom rá, hogy koronás legyek, hiszen mindannyian jól tudjuk, hogy uralkodói arisztokrata vér csörgedezik az ereimbe. Még a kávét is eltartott kisújjal iszom a vajaskenyeret pedig késsel-villával fogyasztom. Az ilyen előkelő embereket pedig idővel meg kell koronázni.

IMG_8275

Várjatok csak egy pillanatot, azt hiszem a cikk írása közben félreértettem egy-két dolgot. Szóval a korona elkapása nem azt jelenti, hogy a fejemre tesznek egy koronát és kikiáltanak a világ királyává? Jajj, de kár, pedig már azt hittem, hogy átvehetem az uralmat a megannyi csillagrendszer felett, mint ezt Palpatine császár tette réges régen, egy messzi-messzi galaxisban.

Most súgják nekem, hogy ez valójában egy vírus, és nem tényleges koronát raknak a fejemre, ha ezt elkapom, hanem megbetegszem. Viszont ez is jó dolog, hiszen akkor ezáltal híres is lehetek, ha már a blog elkezd haldoklani. Na jó a vírus elkapásával lehet, hogy én is haldokolnék, nem csak a blog, de gondoljatok bele, hogy milyen híres lehetnék első magyarként, aki elkapta a koronavírust. Még a televízijóban is szerepelhetnék, mint egykor Fogarasi Árpád az atombunker oijektummal. De menő lenne. Lehetnék olyan híres, mint Vámpír Ági volt a Maunika sóban.

A végére pedig szeretnék megkérni minden kedves és kedvtelen ismerősöm, hogy: NE POSZTOLJATOK PÁNIKKELTŐ, ÉS UNDORÍTÓBBNÁL UNDORÍTÓBB CIKKEKET, ÁLHÍREKET, MERT NINCS SZÜKSÉG A KIB*SZOTT TÖMEGES PÁNIKKELTÉSRE!!! AKI HITELES FORRÁSBÓL SZERETNE TÁJÉKOZÓDNI AZ KÖVESSE A WHO HIVATALOS WEBOLDALÁT!

Legyetek jók! 😉

25 gondolat “A koronáról szakszerűen” bejegyzéshez

 1. Szerintem az izléstelenség felsőhatárát súrolja a firkálmányod. Egy olyan dologból csinálsz viccet, amibe már csomóan belehaltak és az sem biztos, hogy te nem kaphatod el és nem halhatsz bele.

  Kedvelés

  1. Amúgy szerintem egy kicsit félreérted a cikket. Nem a koronavírusból vagy a koronavírussal megfertőződött emberekből csinál viccet, hanem azokból, akik mindenben a koronavírust látják, és túlzottan, indokolatlanul rettegnek tőle. És még a megoldást is leírja, hogy ne kapjuk el a betegséget: kézmosás, nem csókolózni mindenkivel, stb. Szerintem ez így teljesen rendben van, csak érteni kell az iróniát.

   Kedvelés

  1. Az előző cikk alá te írtad ezt a megjegyzést? “Gergő meleg! Én pedig az egyik áldozata vagyok aki addig volt jó neki amíg neki úgy volt jó,”

   Most meg jössz ezzel az AIDS-es szöveggel…

   2 eset lehetséges: vagy igazat mondasz, vagy nem. Vagy tényleg meleg Gergő, vagy nem. Mivel ő nem nyilatkozik ebben a blogban a szexuális irányultságáról, ezért nem tudhatjuk.

   – Az egyszerűbb eset, ha nem meleg. Ekkor hazudsz, és ezzel a hazugsággal meg az AIDS-es szöveggel magadat járatod le.
   – A nehezebb eset, ha tényleg meleg, mert ekkor az is hihető, hogy te vagy az elhagyott szeretője, de akkor te is meleg vagy! De ha elhagyott, attól még nem kellene bemocskolni, van olyan, hogy egy kapcsolathoz már csak az egyik fél ragaszkodik. Ilyenkor a másiknak, aki még folytatta volna, nyilvánvalóan nehezebb, de egyik fél sem tehet arról, hogy nem működött, csak megváltoztak az érzések. Az lenne a legjobb, ha keresnél magadnak mást, akár férfit, akár nőt, akivel jól érzed magad. Kívánom, hogy sikerüljön. Még az is érthető lenne, ha megpróbálnád Gergőt visszaszerezni, de annak meg nem az a módja, hogy negatív hozzászólásokat írsz a blogjába, azzal inkább eltávolítod magadtól. Ezzel a stílussal csak magadat járatod le. (Egyetlen kivétel van, amikor együtt KELL maradni: ha van közös gyerek, de egyneműek esetében ez nyilván nem jöhet szóba. Gergőnek meg amúgy sem lehet gyereke még heteroszexuális kapcsolatban sem, ezt leírta már egy cikkben.)

   Amúgy meg akár meleg, akár nem, biztos nem kap AIDS-et, mert az írásai alapján van annyira felelősségteljes, hogy védekezik. De ha nem, akkor sem szabad egy embernek ilyesmit kívánni, mert az becsületsértés és magadat járatod le vele.

   Tehát ezekkel a kis megjegyzéseiddel minden esetben minden szempontból csak magadat járatod le, nem Gergőt, főleg így, hogy még a neved és arcod sem vállalod… Amúgy meg ha tényleges sérelem ért téged (nem tudom, hogy volt-e ilyen, vagy csak gondolod), akkor is érdemesebb vállalni magad, mert akkor legalább Gergőnek lenne kivel megegyezni, lenne kitől bocsánatot kérni. Így nem tud, mert nem tudja, ki vagy. Nem hagyod neki, hogy tudja.

   Mi, a blog rendszeres olvasói az értékes cikkekért járunk ide, és tudjuk, hogy bármit is tett Gergő a múltban, és bárkit is sértett meg, azóta felnőtt, és értékes emberré vált. A régi sérelmek elintézésének meg nem egy sértő blogbejegyzés a módja, főleg nem névtelenül. Ezért szeretnénk, hogy fejezd be ezt a névtelen lejáratást és közvetlenül Gergőnek címezd a mondanivalódat névvel és arccal, mert ennek nem a blogban van a helye és így nem kerültök közelebb a sérelmek és viták rendezéséhez sem.

   Kedvelés

   1. Akarja visszaszerezni a halál! Mindössze bassza a csőröm, hogy egy ilyen ostoba, nagyképű, önző szemétládát istenít itt mindenki. Közben meg egy érzések nélküli gerinctelen féreg, aki átgázol mindenkin.

    Kedvelés

   2. MA! Értékes cikkek??? Miről beszélsz? Ezen a blogon minden volt már, csak értékes cikk nem. Egy belemagyarázós, majd én megmondom stílusú írások katyvasza. Minősíthetetlen helyesírási hibákkal tele és a fogalmazási készség is kb, mint a harmadikas gyerekemé.

    Kedvelés

 2. Kedves Ubul! Régebben jó témáid voltak, de ez a cikk egy katasztrófa lett. Sajnálom, hogy te is elmentél a polyácáskodás felé. Remélem észhez térsz és nem erőlteted ezt a jópofizást.

  Kedvelés

   1. Ezt pont egy olyan blog hozzászólásainál írod, ami hemzseg a helyesírási hibáktól, elütésektől, szóismétlésektől, értelmetlen mondatoktól.

    Kedvelés

    1. Attila! Teljesen igazad van. Nekem volt egy helyesírási hibám, Ubulnak minden mondatában van valami. Nem is értem hogyan engedheti meg ezt magának, ha már netcelebnek hiszi magát. Full igénytelen az egész.

     Kedvelés

 3. Látom átjött a mondanivalóm lényege. Arról van szó, hogy Ubul az utóbbi időben nem önmagát adja. Egy huszadrangú komolytalan firkásszá vált. Mindössze az zavar, hogy egy korábban értelmes ember lesüllyedt egy ilyem minőségtelen színvonalra.

  Kedvelés

  1. Ezen még egy óvodás sem röhög, hogy a koronavírust összemosod azzal, hogy koronát tesznek a fejedre. Meg milyen szuper dolog lenne, ha elkapnád és híres lennél… Ez mégis hogy jutott eszedbe, hogy ezekkel az összefüggésekkel “cikket” írj?! Ennyire semmi ötleted nincs? Szerintem akkor állj le az egésszel.

   Kedvelés

   1. Attila drága! Úgy látom a Jézuska nem hozta meg neked karácsonyra a kért jókedvet és csak a megkeseredetséged maradt. Amúgy meg ez az én blogom, és akkor írok amikor akarok, annak a célközönségnek, akiknek akarok és arról, amiről akarok. Ha ez nem tetszik akkor olvasd az Indexet, vagy az Origot. Ott találsz komoly cikkeket. Én nem mindig fogom komolyan venni az életet és a koronavíruson is ugyanúgy fogok röhögni, mint pár éve a daganatomon. Ha meg kell halni, akkor haljunk meg vidáman. 😉

    Kedvelik 1 személy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s